Dating voor 50 plus

In het onderstaande overzicht vindt je alle websites in Nederland en België die gericht zijn op 50 plus dating.

Zo bieden wij dating websites aan die speciaal voor senioren, 50plussers, 40plussers of alleenstaande ouders zijn. Ben je dus opzoek naar ouderen die ook op zoek zijn naar leuk contact, een ondeugende date, of gewoon vriendschap?  dan zoek je hier in de juiste categorie. Bekijk alle reviews en specificaties voor uitgebreide informatie over de sites voor ouderen. Naast de 50 plus dating categorie is er ook de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van alle dating websites binnen onze website.

Lees meer
seniorengeluk

#1. Seniorengeluk

4 en half sterren

SeniorenGeluk is er speciaal voor de 50 plusser die op zoek is naar een nieuwe liefde, een vriendschap of een date. Zo kun je heel makkelijk vanuit huis achter je computer nieuwe mensen te leren kennen

Steeds meer senioren weten dan ook de weg naar het online daten te vinden als het gaat om het zoeken van een nieuwe liefde, vriendschap of eerste ondeugende date. Voor 50 plus dating kun je hier snel en gratis een profiel aanmaken en geheel vrijblijvend een kijkje nemen. Wie weet kun jij je binnenkort wel klaarmaken voor een date, heb je een leuke klik met iemand of vind je je nieuwe liefde. Dat is toch zeker het proberen waard!

Voordelen

 • Mogelijkheid om te chatten

 • Fotozapper

 • Makkelijk in omgang

Nadelen

 • Zijn ook leden onder de 50

BEZOEK SENIORENGELUK
LEES MEER
Vijftigplusdating review

#2. VijftigPlusDating

4 en half sterren

Vijftigplusdating.nl is een datingsite speciaal bedoeld voor 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een nieuwe partner. Vijftigplusdating.nl biedt diverse contactmogelijkheden om je in contact te brengen met mensen welke je interessant vindt. Voorbeelden hiervan zijn het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. Je bepaald zelf wanneer je persoonlijke gegevens aan iemand geeft, overhaast dit echter niet!

Voordelen

 • Gericht op senioren

 • Mooie datingsite

 • Gratis aanmelden

Nadelen

 • Zijn ook leden onder de 50

BEZOEK VIJFTIGPLUSDATING
LEES MEER
Parship

#3. Parship

4 sterren

Parship is waarschijnlijk de juiste datingsite voor jou als je op zoek bent naar de liefde en een serieuze relatie. Ook voor 50 plus dating ben je hier aan het juiste adres. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde matching formule van Parship heeft zich al vaak bewezen. Ook scoort Parship daarnaast zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

De datingsite bestaat al sinds 2000 en richtte zich jarenlang altijd op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt de website zich op een veel groter publiek en is zowel jong als oud welkom om via de site te zoeken naar een nieuwe partner. Hoewel de website zich niet richt op ondeugend daten is het door de gebruiksvriendelijke website, goede ervaringen en professionele matching methode één van de beste datingsites van Nederland.

Voordelen

 • Man / vrouw verhouding is goed in balans

 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen

 • Matches worden gemaakt door middel van een persoonlijkheidstest

Nadelen

 • Goedkoop bij langer abonnement

BEZOEK PARSHIP
LEES MEER
5/5 - (106 stemmen)