Dating voor 50 plus

In het onderstaande overzicht vindt je alle websites in Nederland en België die gericht zijn op 50 plus dating.

Zo bieden wij dating websites aan die speciaal voor senioren, 50plussers, 40plussers of alleenstaande ouders zijn. Ben je dus opzoek naar ouderen die ook op zoek zijn naar leuk contact, een ondeugende date, of gewoon vriendschap?  dan zoek je hier in de juiste categorie. Bekijk alle reviews en specificaties voor uitgebreide informatie over de sites voor ouderen. Naast de 50 plus dating categorie is er ook de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van alle dating websites binnen onze website.

Lees meer
50liefde review

#1. 50liefde

5 sterren

Ben je op zoek naar een serieuze maar toch leuke 50 plus date? Dan moet je bij 50liefde zijn. Dit is een van de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of leuke vriendschap. Deze datingwebsite richt zich niet op het vinden van een one-night-stand of een korte relatie maar richt zich op 50 plussers klaar zijn voor een serieuze relatie.

50liefde onderscheidt zich van andere 50 plus datingsites door de klantenservice. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Dan zijn de medewerkers van de datingsite gewoon per mail en zelfs per telefoon bereikbaar om je verder te helpen. De klantenservice helpt je graag, geeft waar nodig advies en ondersteunen jou in de zoektocht naar een 50 plus date.

Voordelen

 • Gebruikersvriendelijk

 • Gezellige chatbox

Nadelen

 • Bescheiden aantal leden

BEZOEK 50LIEFDE
LEES MEER
50plusmatch review

#2. 50plusmatch

4 sterren

Sinds 2006 is 50plusmatch de eerste en grootste datingsite voor 50-plussers. De datingsite heeft als doel om gelijkgestemden bij elkaar te brengen. 50plusmatch richt zich dan ook echt alleen op 50-plussers.

Eenzaam, gescheiden of heb je behoefte aan een nieuwe partner? Meld je dan vandaag nog gratis aan op 50plusmatch. Deze 50 plus datingsite is niet alleen de oudste, maar ook de actiefste datingsite voor 50 plus dating. Dagelijks vinden 50plussers hier nieuwe contacten en zelfs de liefde.

De website van 50plusmatch is overal te gebruiken. Op je laptop, mobiele telefoon en op je tablet. Zit je bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op je werk en heb je zin in 50 plus dating? Dan is dat uiteraard gewoon mogelijk.

Voordelen

 • Voor de serieuze 50-plussers

 • Functie om berichten te sturen

 • Makkelijk in omgang

Nadelen

 • Lange vragenlijst(deels niet verplicht)

BEZOEK 50PLUSMATCH
LEES MEER
seniorengeluk

#3. Seniorengeluk

4 en half sterren

SeniorenGeluk is speciaal ontwikkeld voor de 50 plusser die op zoek is naar een nieuwe liefde, een vriendschap of een 50 plus date. Zo kun je heel makkelijk vanuit huis achter je computer of op je telefoon nieuwe mensen te leren kennen

Steeds meer senioren weten dan ook de weg naar het online daten te vinden als het gaat om het zoeken van een nieuwe liefde, vriendschap of een eerste ondeugende date. Voor 50 plus dating kun je hier snel en gratis een profiel aanmaken en geheel vrijblijvend een kijkje nemen. Wie weet kun jij je binnenkort wel klaarmaken voor een date, heb je een leuke klik met iemand of vind je je nieuwe 50 plus liefde. Dat is toch zeker het proberen waard!

Voordelen

 • Mogelijkheid om te chatten

 • Fotozapper

 • Makkelijk in omgang

Nadelen

 • Zijn ook leden onder de 50

BEZOEK SENIORENGELUK
LEES MEER
Vijftigplusdating review

#4. VijftigPlusDating

4 en half sterren

Ook vijftigplusdating.nl is een datingsite wat speciaal bedoeld is voor 50 plus dating. 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een nieuwe partner zijn hier dus ook zeker aan het juiste adres. Vijftigplusdating.nl biedt diverse contactmogelijkheden om je in contact te brengen met mensen welke je interessant vindt. Voorbeelden hiervan zijn het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. Je bepaald zelf wanneer je persoonlijke gegevens aan iemand geeft, overhaast dit echter niet!

Voordelen

 • Gericht op senioren

 • Mooie datingsite

 • Gratis aanmelden

Nadelen

 • Zijn ook leden onder de 50

BEZOEK VIJFTIGPLUSDATING
LEES MEER
Ourtime review

#5. Ourtime

4 sterren

Ourtime is een nieuwe datingservice voor alle jonge 50 plussers in Nederland. Dit is de datingsite voor 50 plus die vele manieren biedt om andere 50 plussers te ontmoeten. Door de gebruikersvriendelijkheid van de datingsite en door de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten kan je gemakkelijk 50 plus singles in jouw buurt tegenkomen. Ook kan je gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld leeftijd, interesses, woonplaats en meer.

Ben jij dus op zoek naar een 50 plus partner en heb jij zin in 50 plus dating? Dan is Ourtime zeker één van de betere keuzes om jouw zoektocht compleet te maken.

Voordelen

 • Populair onder 50-plussers

 • Gebruikersvriendelijke site en app

Nadelen

 • Verplicht foto uploaden

BEZOEK OURTIME
LEES MEER
Parship

#6. Parship

4 sterren

Hoewel Parship niet speciaal ontwikkeld is voor 50 plus dating, kan deze datingsite wel de juiste zijn als je op zoek bent naar een 50 plus liefde of een serieuze relatie. Door het grote aantal leden ben je ook voor 50 plus dating hier aan het juiste adres. Sinds 2015 richt de website zich op groot publiek en is zowel jong als oud welkom om via de site te zoeken naar een nieuwe partner.

Voordelen

 • Man / vrouw verhouding is goed in balans

 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen

 • Matches worden gemaakt door middel van een persoonlijkheidstest

Nadelen

 • Goedkoop bij langer abonnement

BEZOEK PARSHIP
LEES MEER
5/5 - (106 stemmen)