Ourtime

Opgericht in 2018 is Ourtime een nieuwe datingservice voor de bijna 1.6 miljoen jonge 50-plussers in Nederland. Sta jij als jonge 50-plusser open voor een relatie? Dan is dit de datingsite die jou vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. Met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten kun je gemakkelijk singles van jouw leeftijd, in jouw buurt en met dezelfde levensvisie ontmoeten.

Ourtime is overal en op elk moment van de dag te gebruiken. Zit je bijvoorbeeld in de bus of in de tram en wil je op zoek naar een leuke single? Dan is dat mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de datingsite allemaal te bieden heeft? Meld je dan gratis aan en ontdek zelf wat Ourtime allemaal voor jou in petto heeft. Een gratis account aanmaken is binnen enkele klikken gebeurd en daarnaast erg simpel en eenvoudig. Nadat je het registratie proces hebt doorlopen zal je een e-mail ontvangen. Na het bevestigen van de link in deze e-mail is je gratis account geactiveerd en kun jij direct op zoek naar een leuk contact.

Voordelen

  • Populair onder 50-plussers

  • Gebruikersvriendelijke site en app

Nadelen

  • Verplicht foto uploaden

GRATIS INSCHRIJVEN BIJ OURTIME
Geef een review