Gay dating

Speciale homo, lesbische, bi- of transgender datingsites vindt je op een rijtje gezet in de categorie gay dating.

Gay dating word gelukkig steeds meer geaccepteerd. Tegenwoordig kun je op het internet via diverse datingsites een partner vinden. Maar is dit ook het geval bij gay dating? Je ziet om je heen steeds vaker advertenties voorbij komen over daten of chatten voor gays. Op sociale media, televisie en in verschillende bladen verschijnen dan ook regelmatig advertenties voor gays. Toch moet je goed opletten op welke gay datingssite je terecht komt.

In het overzicht hieronder vindt je unieke datingsites voor elke gewenste seksuele voorkeur. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar een partner van hetzelfde geslacht of wil je graag chatten om jouw gay of biseksuele gevoelens te delen, dan raden we je een gratis inschrijving aan bij één of meerdere van de volgende gay datingsites.

Lees meer
gaybuddy review

#1. Gaybuddy

4 en half sterren

Gaybuddy staat op nummer 1 en is dus de meest spannende online ontmoetingsplaats voor gay mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt.

Gay dating word gelukkig steeds meer geaccepteerd. Je ziet om je heen dan ook steeds vaker advertenties voorbij komen over daten of chatten voor gays. Op sociale media, televisie en in verschillende bladen verschijnen regelmatig advertenties voor gays. Gelukkig maar, want daten met gays is helemaal geen probleem meer.

Veel gay mannen vinden veiligheid en discretie bovendien erg belangrijk. Of dit nu is omdat ze nog niet uit de kast zijn, een heterorelatie hebben en vreemd willen gaan of om andere redenen hun identiteit geheim willen houden.

De website van Gaybuddy is één van de grootste online gaydating platformen en trekt daarmee iedere dag tientallen tot honderdtallen nieuwe leden. Wil jij vandaag nog een leuke gay partner ontmoeten? Dan is de datingsite van Gaybuddy dus een goede keuze.

Voordelen

 • Anoniem

 • Gebruiksvriendelijk

 • Gratis proberen

Nadelen

  BEZOEK DATINGBORD
  LEES MEER
  gayparship review

  #2. GayParship

  4 sterren

  Parship voor gay dating is waarschijnlijk de juiste datingsite voor jou als je op zoek bent naar de liefde met iemand van hetzelfde geslacht. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde matching formule van Parship heeft zich al vaak bewezen. Bovendien scoort Gay Parship daarnaast zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

  De originele datingsite bestaat al sinds 2000 en richtte zich jarenlang altijd op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt de website zich op een veel groter publiek en is er een nieuw platform gelanceerd om via de site te zoeken naar een gay partner. Ben jij dus op zoek naar Gay dating? Dan is GayParship een juiste keuze.

  Voordelen

  • Man / vrouw verhouding is goed in balans

  • Mogelijkheid tot gratis uitproberen

  • Matches worden gemaakt door middel van een persoonlijkheidstest

  Nadelen

  • Goedkoop bij langer abonnement

  BEZOEK GAYPARSHIP
  LEES MEER
  guys-dating review

  #3. Guys-Dating

  4 sterren

  Guys-Dating is een gay datingsite die volledig aansluit bij jouw wensen en het dagelijks leven. Op deze manier kun je dus in relatief korte tijd in contact komen met vele andere gay singles voor een leuke gay date. Met Guys-Dating.nl kun je je potentiële mannelijke partner beter leren kennen, nog voordat je hem daadwerkelijk ontmoet.

  Guys-Dating is dé plek voor homoseksuele Nederlandse mannen om die ene speciale man te vinden die alles met je wil delen. Alle homomannen vinden hier een zeer breed scala aan potentiële partners, dates of goede vriendschappen.

  Voordelen

  • Speciaal voor homoseksuele mannen!

  • Berichten sturen naar andere leden

  • Een eigen profiel met foto’s

  • Toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s

  • Veilig daten via een eigen anonieme postbus

  Nadelen

  • Geen mobiele app beschikbaar

  BEZOEK GUYS-DATING
  LEES MEER
  Squirt org review

  #4. Squirt.org

  4 sterren

  Squirt.org is inmiddels een van de grootste gay cruising en hookup sites ter wereld. Via de speciale functies van de gay datingsite is het vinden van een man of een van de vele ontmoetingsplaatsen via Squirt.org dus super simpel.

  De datingsite is speciaal gericht op gay mannen en het ontmoeten hiervan. Indien je dit wenst heeft de datingsite zelfs een ingebouwde GPS tracker waarmee je alle hot spots kunt ontdekken bij jou in de buurt.

  Je kunt gratis een profiel maken, foto’s plaatsen, berichten verzenden en een interessante date vinden op basis van je profiel. Meld je nu aan voor Squirt.org en je kunt dus vanavond al een geweldig avondje uit hebben.

  Voordelen

  • Zeer leuke functies

  • Alleen voor gay’s

  • Uitgebreide filters

  Nadelen

  • Erg veel leden

  GRATIS INSCRHIJVEN BIJ SQUIRT.ORG
  LEES MEER
  bilove review

  #5. BiLove

  4 sterren

  De eerste datingsite voor vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen is BiLove. Ben je een vrouw en heb jij fantasieën over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht? Dan is BiLove dus de ideale datingsite voor jou om beginnend gay contact te leggen en andere vrouwen te ontmoeten.

  Alle vrouwen die nieuwsgierig zijn naar andere vrouwen en wellicht een afspraak willen maken kunnen hier terecht. Gay mannen zijn daarentegen niet welkom op de datingsite. Om die reden richt de tikkeltje erotische datingsite zich dus echt alleen op biseksuele en bischierige vrouwen die op zoek zijn naar een gay date.

  De datingsite is erg gebruikersvriendelijk en makkelijk in de omgang. Dat maakt het dan ook dat BiLove overal en op elk moment te gebruiken is. Op de laptop in de tuin, op de mobiele telefoon in de bus of op werk en natuurlijk op je tablet vanaf de bank. Zit je bijvoorbeeld in het openbaar vervoer en wil je even reageren op dat ene berichtje? Dan is dat dus gewoon mogelijk.

  Voordelen

  • Privé foto’s

  • Gemakkelijk contact met andere vrouwen

  • Alleen gelijkgestemden

  Nadelen

  • Alleen vrouwen zijn welkom

  BEZOEK BILOVE
  LEES MEER
  Girls-dating review

  #6. Girls-Dating

  4 sterren

  Op Girls-Dating.nl vind je op een makkelijke en veilige manier nieuwe gay contacten in een vertrouwde omgeving.

  Na de gratis registratie kun je bijvoorbeeld rustig op zoek gaan naar goede en geschikte kandidaten die voldoen aan jouw zoekcriteria. Maak in je eigen tempo contact door eerst te e-mailen of te chatten met andere vrouwelijke gay leden. Door een bericht te sturen via de datingsite kan de bezoeker zo lang anoniem blijven als hij of zij wil: In tegenstelling tot vele andere datingsites kun je zelf bepalen en beslissen wanneer jij klaar bent voor een eventuele date in “real life”.

  Girls-Dating.nl is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community ’s voor homoseksuele mensen op zoek naar een gay date.

  Voordelen

  • Speciaal voor gay people!

  • Een eigen profiel en foto’s plaatsen;

  • Gratis standaardberichten sturen naar andere leden

  • Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s

  • Veilig daten via een eigen anonieme postbus

  Nadelen

  • Geen app beschikbaar

  BEZOEK GIRLS-DATING
  LEES MEER
  5/5 - (73 stemmen)