Dikke vrouwen en mannen daten

In een leven vol social media en een focus op het uiterlijk kan het soms best een uitdaging zijn om te daten met dikke vrouwen of mannen. Niet veel datingsites focussen zich op mensen met een maatje meer. Een date vinden als je een maatje meer hebt is soms dan ook lastig.

Vergeet de oppervlakkige dating apps, er zijn gelukkig genoeg alternatieve datingsites voor mensen met een maatje meer. Ook als je van jezelf vind dat je (te) dik bent kun je snel in contact komen met leuken vrouwen en mannen.

Kies je één van de datingsites in deze categorie dan is de kans groot dat er iemand te vinden is die aan jouw wensen voldoet.

Wat kun je op deze pagina lezen?

Maatjemeer match

#1. MaatjeMeerMatch

4 en half sterren

Ben je op zoek naar een man of vrouw die een paar kilo teveel heeft? Dan is MaatjeMeer-Match echt aan te raden. Hier tref je veel mannen en vrouwen die een paar kilo teveel hebben maar toch op zoek zijn naar een leuke date, een vriendschap of een relatie.

Op de datingsite kun je daten met vele mannen en vrouwen die een maatje meer hebben. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe relatie, ondeugende date of vriendschap. Om je te registreren hoef je zelf niet een paar kilo teveel te hebben. Het kan immers ook goed zijn dat je meer kijkt naar het innerlijk dan het uiterlijk, en dan is dit de datingsite waar je leden kunt ontmoeten met een paar kilo te veel. Het zoeken naar leden gaat gemakkelijk en ook kun je er eenvoudig contact mee leggen.

Voordelen

 • Direct leden bekijken met de fotozapper

 • Functie om te chatten

Nadelen

 • Alleen relevant voor mensen op zoek naar een maatje meer

BEZOEK MAATJEMEERMATCH
LEES MEER
ondeugend-daten.nl

#2. Ondeugend-daten

4 en half sterren

Laat merken waar je naar op zoek bent en ga het avontuur aan. Wie weet kan jij al snel daten met dikke vrouwen of mannen. Niet alleen is Ondeugend-daten er voor seks en ondeugende dates, de ondeugende datingsite is er namelijk ook voor mensen die op zoek zijn naar een relatie of een leuk contact. Maak gratis een account aan, ga op zoek naar andere leden, stuur en ontvang berichten om te zien wat deze ondeugende datingsite allemaal in petto heeft voor jou.

De datingsite is afgeschermd en geheel anoniem, zo kan je veilig ondeugend daten en kan je gelijk op zoek naar leuke matches. Je persoonlijke informatie wordt dan ook niet gedeeld met derden. Ben je nog in de ontdekkingsfase? Dan kan je de website gratis proberen en op je eigen tempo een volgende stap zetten. Bij Ondeugend-daten is namelijk het aanmaken van een profiel even simpel als het verwijderen ervan. Als je er klaar mee bent, ben je zo weer weg.

De datingsite is beschikbaar voor mensen boven de 18 jaar die op zoek zijn naar een ondeugende date. Je komt snel aan seks en kan al direct gratis een account aanmaken. Met een profiel kan je andere profielen bekijken en standaard berichten versturen. Je kan foto’s plaatsen op je eigen profiel en hoofdfoto’s bekijken op profielen van andere leden. Een andere leuke functie van ondeugend-daten is de foto zapper. Met de zapper kies je gemakkelijk of je met iemand wilt daten door naar links of rechts te zappen.

Voordelen

 • Mogelijkheid tot chatten

 • Gratis een eigen, ondeugende profiel

 • Gratis foto’s plaatsen

 • Standaard gratis berichten sturen naar andere leden

 • Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Nadelen

 • Alleen foto’s bekijken als je zelf ook foto’s plaatst

BEZOEK ONDEUGEND-DATEN
LEES MEER
Parship

#3. Parship

4 sterren

Parship is waarschijnlijk de juiste datingsite voor jou als je op zoek bent naar de liefde en een serieuze relatie. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde matching formule van Parship heeft zich al vaak bewezen. Ook scoort Parship daarnaast zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

De datingsite bestaat al sinds 2000 en richtte zich jarenlang altijd op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt de website zich op een veel groter publiek en is zowel jong als oud welkom om via de site te zoeken naar een nieuwe partner. Hoewel de website zich in eerste instantie niet richt op dikke vrouwen en mannen daten, is het door de gebruiksvriendelijke website, goede ervaringen en professionele matching methode één van de beste datingsites van Nederland.

Voordelen

 • Man / vrouw verhouding is goed in balans

 • Mogelijkheid tot gratis uitproberen

 • Matches worden gemaakt door middel van een persoonlijkheidstest

Nadelen

 • Goedkoop bij langer abonnement

BEZOEK PARSHIP
LEES MEER
Stedendating

#4. Stedendating

4 sterren

Geen zin om de stad uit te gaan maar wil je toch daten met dikke vrouwen en mannen in de buurt? Speciaal voor die mensen is er StedenDating. Hiermee kun je eenvoudig op zoek naar een leuke man of vrouw uit je eigen buurt en omgeving.

Via de datingsite heb je de mogelijkheid een leuke partner te vinden die in je eigen stad of omgeving woont. Je kunt met deze leden eenvoudig contact maken waarna je zal merken dat er veel mensen zijn die dezelfde interesses als jij hebben. Als we de succesverhalen op de website mogen geloven dan zijn er al diverse mensen geweest die na een leuke eerste date er van overtuigd zijn geraakt dat dit de liefde was waar ze naar op zoek waren. Ook dat waren dates in eigen buurt.

Voordelen

 • Chatfunctie

 • Fotozapper

Nadelen

 • Toont ook leden uit andere steden

BEZOEK STEDENDATING
LEES MEER

Dikke vrouwen en mannen daten

Een date brengt vaak de (gezonde) zenuwen met zich mee. En in de wereld van online dating zien we toch vaak veel datingsites die best gericht zijn op het uiterlijk. Dat maakt het vaak lastig voor mensen met overgewicht om de stap te zetten naar daten.

Gelukkig is de online wereld is erg groot en er zijn meer dan genoeg leuke (dikke) vrouwen en mannen te vinden die iedereen accepteren zoals een ieder is. Ook het aantal datingsites voor dikke vrouwen en mannen zijn de laatste jaren flink toegenomen. Het is dan ook helemaal geen probleem meer om een match te vinden als je een maatje meer hebt.

Op elke datingsite in deze categorie kun je gratis een account aanmaken en op zoek gaan naar andere leden. Daarnaast kun je berichten sturen en ontvangen om te zien wat deze ondeugende datingsites allemaal in petto hebben voor jou.

Waarom dikke vrouwen en mannen daten?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te daten met dikke mannen of vrouwen. De een voelt zich meer aangetrokken tot dikke mannen en vrouwen, en de ander zoekt liever iemand met een soortgelijk postuur. Een andere reden waarom er gekozen wordt voor ondeugend daten zijn de zenuwen en spanningen die bij het daten komen kijken. Maar wat de reden ook is, je bent op zoek naar een leuke of misschien zelfs spannende date en wilt starten met daten voor of met dikke vrouwen en/of mannen.

Maar hoe ga je een date regelen? Hoe weet je dat degene met wie je chat hetzelfde wilt als jij? Dat zijn de eerste vragen die in je opkomen als je denkt aan daten met dikke vrouwen of mannen. Wij geven je een overzicht van de beste datingsites voor dikke vrouwen en mannen om jouw date te regelen. Een date voor dikke vrouwen en mannen is namelijk makkelijker geregeld dan gedacht.

Hoe kan ik dikke vrouwen of mannen daten?

Het internet maakt het mogelijk om de date te regelen waar je naar op zoek bent, ook voor dikke vrouwen en mannen. Dit kan in Nederland maar ook in België. Doordat het internet mensen met dezelfde behoeften als jou bij elkaar brengt is de kans groot dat je al snel een partner treft. De tussenpersonen die dit mogelijk maken zijn in dit geval de datingsites voor dikke vrouwen en mannen.

Als je een partner hebt gevonden op een datingsite zoals MaatjeMeer Match, dan vindt er meestal eerst een gesprek plaats waarin wat ideeën en fantasieën worden uitgewisseld.

Wanneer het idee van de ander je niet aanspreekt, doe het dan ook niet. Ga nooit over je eigen grenzen heen, want je hebt het recht om dit aan te geven. Maar dat geldt ook voor de ander. Respecteer ook je partner als het idee van een date van jou hem of haar niet aanstaat.

De datingsite voor dikke mannen en vrouwen

Het is van groot belang dat je altijd een datingsite kiest die bij je past. Om een voorbeeld te geven heeft een swingers koppel meer kans op slagen op een swingers site dan op een datingsite voor relaties. Daarom hebben we hierboven speciaal een selectie gemaakt van datingsites voor dikke mannen en vrouwen. Daarnaast kun je trouwens onze handige datingsite vergelijkingstool gebruiken; Boven in het zoekvakje geef je aan waar je precies naar op zoek bent en vervolgens krijg je alle datingsites voor mensen met een maatje meer te zien die jouw wensen kunnen vervullen.

Het is altijd goed om je eerst te verdiepen in een datingsite en goed na te denken waar je precies naar op zoek bent. Want je wilt daten met dikke mannen of vrouwen en dat wil je natuurlijk het liefst gratis. Dit snappen wij uiteraard en daarom kun je bij alle datingsites hierboven gratis aanmelden om te kijken of de datingsite bij jou past.

Waar kan ik daten met dikke vrouwen en mannen?

Dikke vrouwen en mannen daten kun je tegenwoordig op veel datingsites die daar op gericht zijn. Echter is het soms fijner om te daten op een datingsite die zich richt op mensen met een maatje meer. De populairste datingsite voor mensen met een maatje meer is toch wel de datingsite MaatjeMeer Match. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor dikke mannen en vrouwen waar je heel veel leden kunt ontmoeten die wel houden van een maatje meer. Staat de datingsite die aan jouw wensen kan voldoen er niet tussen? Neem dan ook eens een kijkje bij alle overige datingsites.

Het moment van de date met een dikke vrouw of man

Je bent al een tijdje met iemand aan het chatten en het gesprek over een date heeft al plaatsgevonden. Misschien hebben jullie zelfs al eens een videochat gehad. Het kan met deze partner dan misschien ook daadwerkelijk tot die date komen waar jullie beide naar op zoek zijn.

Wacht dan niet langer en ga er voor! Spreek met elkaar af en zorg dat je zelfverzekerd genoeg bent om er echt voor te gaan. Ook jouw partner heeft hier op gewacht, jullie zijn er immers met hetzelfde doel.

4.9/5 - (28 stemmen)