50plusmatch

Sinds 2006 is 50plusmatch de eerste en grootste datingsite voor 50-plussers. Het doel van de datingsite is om gelijkgestemden bij elkaar te brengen. 50plusmatch richt zich dan ook echt alleen op 50-plussers.

Ben je gescheiden, eenzaam of heb je behoefte aan een nieuwe partner? Meld je dan gratis aan op 50plusmatch. Deze 50 plus datingsite is niet alleen de oudste, maar ook de actiefste datingsite. Dagelijks vinden 50plussers hier een nieuw contact.

De website van 50plusmatch is overal te gebruiken. Op je laptop, mobiele telefoon en op je tablet. Zit je bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op je werk en heb je behoefte aan contact? Dan is dat uiteraard mogelijk.

Inschrijven

Ben je benieuwd wat 50 plus datingsite allemaal te bieden heeft? Meld je dan vandaag nog gratis aan en ontdek zelf wat de datingsite allemaal voor jou in petto heeft. Een account aanmaken is binnen enkele klikken gedaan en daarnaast erg simpel en eenvoudig. Nadat je hebt aangegeven waar je naar op zoek bent, je mail adres hebt ingevuld en een gebruikersnaam en wachtwoord hebt gekozen ontvang je een e-mail. Na het bevestigen van de link in deze e-mail is je gratis account geactiveerd en kun jij direct op zoek naar een leuke 50-plus partner.

Voordelen

  • Voor de serieuze 50-plussers

  • Functie om berichten te sturen

  • Makkelijk in omgang

Nadelen

  • Lange vragenlijst(deels niet verplicht)

GRATIS INSCRHIJVEN BIJ 50PLUSMATCH
5/5 - (1 stemmen)