SmartSingles

Daten op niveau, daar staat SmartSingles voor. De datingsite richt zich dan ook enkel en specifiek op hoogopgeleide singles, waarbij kennis en intelligentie een grote rol spelen. Doelgroepen HBO, HBO+ en WO die qua levenswijze en denkwijze op hetzelfde niveau zitten kunnen hier op zoek naar een eerste afspraak of date.

Met behulp van de zoekfilter en de fotozapper kun je in korte tijd veel verschillende singles beoordelen. Op deze manier heb je alles zelf in handen en bepaal je zelf met wie je het gesprek aan gaat.

Inschrijven

Ben jij een single man of vrouw, ben je hoger opgeleid en ben je benieuwd wat Smartsingles jou te bieden heeft? Meld je dan gratis aan en ervaar al snel zelf de vele voordelen van deze datingsite voor hoogopgeleiden. Een gratis account aanmaken is zo gedaan. Nadat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld dien je enkel nog je e-mail adres in te vullen. Na het voltooien van deze stappen ontvang je een e-mail waarmee je jouw gratis account kunt activeren. Zodra je account is geactiveerd kun je op zoek gaan naar een leuke single op SmartSingles.

Voordelen

  • Alleen voor hoger opgeleiden

  • Gemakkelijk en overzichtelijk

Nadelen

  • Geen matchingformule

GRATIS INSCHRIJVEN BIJ SMARTSINGLES
Geef een review