Qupid

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Qupid.nl is dé datingsite in Nederland en Belgie die zich richt op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De datingsite beweert dan ook alleen singles toe te laten die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een one night stand of een affaire hebben dan ook niks te zoeken op deze datingsite.

Omdat alle accounts met de hand worden gecontroleerd zal je hier dus geen nep accounts tegenkomen. Mocht je onverhoopt toch iets ongebruikelijks tegen komen op de datingsite, dan kun je dit gerust rapporteren. De klantenservice staat voor je klaar.

De datingsite is erg gebruikersvriendelijk en makkelijk in de omgang. Dat maakt het dan ook dat Qupid overal en op elk moment te gebruiken is. Op de laptop in de tuin, op de mobiele telefoon in de bus of op werk en natuurlijk op je tablet vanaf de bank. Zit je bijvoorbeeld in het openbaar vervoer en wil je even reageren op dat ene berichtje? Dan is dat mogelijk.

Het aanmelden bij Qupid is helemaal gratis en zonder verborgen kosten. Qupid werkt op basis van credits. Dit betekent dat je dus niet vast zit aan abonnementen of kleine lettertjes. Een ander voordeel is dat je zelf bepaalt hoeveel je precies wilt besteden aan de zoektocht naar jouw ideale partner.

Voordelen

  • Gegarandeerd contact

  • Makkelijk contact leggen

Nadelen

  • Betalen kan alleen met credits

GRATIS INSCHRIJVEN BIJ QUPID
3.3/5 - (3 stemmen)