Sexspelletjes voor hem en haar

Ben jij toe aan wat variatie tussen de lakens? Of hebben jij en je partner zin om op een leuke manier de spanning op te krikken? Probeer dan zeker eens een spannend sexs spel! Sexspelletjes kunnen namelijk een erg goede, leuke en soms grappige manier zijn om je seksleven weer een boost te geven. Daarnaast kunnen sexspelletjes de communicatie tussen jou en je partner sterk doen verbeteren.

De verschillende soorten spelletjes, de manieren van spelen en alle populaire sexspelletjes vertellen we je in dit uitgebreide blog over sexspelletjes.

Waarom sexspelletjes

Sexspelletjes zijn activiteiten die vaak worden gebruikt om de seksuele spanning op te bouwen of de ervaring van seks leuker, spannender en/of erotischer te maken. Vandaag de dag zijn er dan ook veel verschillende populaire seksspelletjes, waaronder rollenspellen, kaart- of bordspelletjes, erotische verhalen vertellen, of het gebruik van seksspeeltjes. De meeste mensen kiezen voor sexspelletjes vanwege het plezier wat het met zich mee brengt. Ook worden seksspelletjes vaak gespeeld om de communicatie te verbeteren en om nieuwe seksuele ervaringen te verkennen.

Verschillende soorten sexspelletjes

Er zijn veel verschillende soorten seksspelletjes die je kunt spelen met je partner, hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Rollenspellen: Bij een rollenspel kiest een paar een rol of scenario en speelt het uit in de slaapkamer.
  2. Erotische kaart- of bordspelletjes: Er zijn veel erotische kaart- of bordspelletjes beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om de seksuele spanning op te bouwen.
  3. Verborgen fantasieën: Dit kan zijn het uitwisselen van seksuele fantasieën met elkaar of het in vervulling laten gaan van de fantasieën van de ander.
  4. Sexting: Hierbij wordt er gebruik gemaakt van stoute berichtjes of foto’s om de seksuele spanning op te bouwen.
  5. Seksspeeltjes: Dit kan variëren van vibrators tot klemmen, blinddoeken etc.
  6. Verleidingstactieken: Hierbij worden er tactieken gebruikt om de ander te verleiden, zoals een spannende striptease of erotische massage.

Populaire sexspelletjes

Zoals hierboven beschreven zijn er veel verschillende soorten sexspelletjes die op verschillende manieren gespeeld kunnen worden. Welke sexspelletjes bij jou en je partner aansluiten is grotendeels afhankelijk van jullie relatie. Hebben jullie bijvoorbeeld een lange afstandsrelatie dan zal sexting waarschijnlijk beter bij jullie passen dan een erotisch kaart- of bordspelletje voor een erotische date. Daarom zetten we de meest populaire sexspelletjes voor je op een rijtje. Deze intieme, spannende maar toch leuke sexspelletjes kunnen jou en je (vaste) partner of fuckbuddy helpen om het vuurtje te doen vlammen.

Doen durf of de waarheid (Truth or Dare)

Doen durf of de waarheid ook wel bekend als truth or dare is een populair spel wat vrijwel iedereen wel eens heeft gespeeld. De sexy versie van doen durf of de waarheid werkt nagenoeg hetzelfde maar hier wordt vaak het ‘durven’ gedeelte weggelaten. Het is een partijspel waarbij de deelnemers kiezen tussen het uitvoeren van een spannende opdracht (doen), het aantonen dat ze iets durven te doen (durf), of het beantwoorden van een stoute vraag (de waarheid). Het spel kan worden aangepast aan de situatie, en kan ook worden gespeeld met een groep (als jullie dat durven).

Het is belangrijk dat de regels van tevoren zijn besproken en dat de deelnemers comfortabel zijn met de vragen en opdrachten die in het sex spelletje voorkomen.

Hoe speel je doen durf of de waarheid (truth or dare)?

De sexy versie van doen durven of de waarheid is een erg eenvoudig spel om te spelen. Samen met de andere deelnemers vul je een kommetje of doos met spannende vragen en stoute opdrachten waarna je deze door elkaar husselt. Dit doe je zodat je van te voren niet weet of je een stoute opdracht of intieme vraag krijgt. Tot slot pak je om te beuren een kaart uit het kommetje en beantwoord je de vraag, voer je de opdracht uit of toon je aan dat je iets durft.

Strip poker

Naast ‘doen durf of de waarheid’ is ook strippoker een zeer populair en oud sexspelletje. Het is een variatie van poker waarbij de inzet in plaats van geld, kledingstukken zijn. Het is een erotisch spel waarbij de deelnemers zich uitkleden naarmate ze verliezen. Strip poker begint meestal met iedereen gekleed en naarmate de ronde vordert, beginnen de verliezers hun kledingstukken uit te trekken. Het spel eindigt wanneer er een winnaar is die nog over kledingstukken beschikt en de andere spelers naakt zijn.

Voordat je dit spel gaat spelen is het belangrijk om afspraken te maken over welke kledingstukken de deelnemers willen uitrekken. Daarnaast is het goed om te weten of er bepaalde regels van toepassing zijn. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle deelnemers comfortabel zijn met het idee en dat het spel niet gebruikt wordt als een manier om iemand te dwingen zich uit te kleden.

Hoe speel je strippoker?

Strippoker speel je eigenlijk op dezelfde manier als dat je pokert om geld. Het enige verschil is dat je bij strip poker geen geld kan verliezen maar juist wel je kleding. Zodra een deelnemer van dit seksspelletje een showdown verliest zal hij of zij namelijk geen geld maar een kledingstuk verliezen. Kleed je dus maar warm aan als je niet zo snel je kleding wilt verliezen!

Sex dobbelspel

Ook het dobbelspel zal bij iedereen wel bekend zijn. Maar het mooie van het sex dobbelspel is dat het geen verliezers maar enkel winnaars kent. Iedere worp met de twee sex dobbelstenen zal namelijk resulteren in een erotische actie of opdracht. Want in tegenstelling tot normale dobbelstenen staan er bij de sex dobbelstenen geen cijfers maar stoute opdrachten in de dobbelstenen gegraveerd.

Hoe speel je met seks dobbelstenen?

Dobbelen met seks dobbelstenen werkt hetzelfde als dobbelen met normale dobbelstenen. Je kiest het aantal dobbelstenen wat je wilt gebruiken (meestal twee), houd ze in de palm van je hand en werpt ze vervolgens op een harde ondergrond zoals een tafel of in een dobbelbak. Het resultaat van de worp is te zien op de dobbelstenen.

Met de twee dobbelstenen kan je het spelletje zo vlug of langzaam laten verlopen als dat je zelf wilt. Zo worden de subtiele dobbelstenen als ‘lik’ of ‘navel’ vaak gebruikt als voorspel om het spelletje op te starten. De dobbelstenen met de stoute standjes komen dan vaak pas later in het spel.

Naakt twister (Strip twister)

Twister is van oorsprong een partyspel dat je kan spelen met 2 tot 4 personen. Naakt twister, ook wel strip twister genoemd heeft naast de naam veel gemeen met de normale versie van Twister. Net als bij de normale versie van twister is ook bij naakt twister het doel hetzelfde. Zo lang mogelijk op de mat blijven staan terwijl je de opdrachten volgt die worden geroepen door de persoon die spint. De spinner bepaalt daarnaast ook welke hand of voet je op welke kleur moet plaatsen. Bijvoorbeeld rechtervoet op blauw.

Maar er is een ding wat de twee spelletjes niet met elkaar gemeen hebben. Dat is het feit dat strip twister een leuke twist kent zoals dat je niet direct af bent als je de mat raakt of als je valt. In tegenstelling tot de normale versie ben je namelijk niet gelijk uit het spel als je valt of de mat raakt, maar verlies je een kledingstuk.

Hoe speel je naakt twister?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen draait het bij naakt twister om het verliezen van kleding. Om het sexspelletje eerlijk te laten verlopen dienen alle deelnemers van dit sexspel dan ook met evenveel kleding te beginnen. De deelnemers van naakt twister zullen vervolgens alle opdrachten opvolgen van de spinner totdat een deelnemer valt of de mat raakt. Wanneer je valt of de mat raakt trek je een kledingstuk uit en neem je opnieuw deel aan het sexspelletje. Degene die aan het eind van het spel nog de meeste kleding aan heeft, wint het spel.  Een leuke extra twist van striptwister is dat elke deelnemer een kledingstuk uit moet trekken zodra de draaier op rood terecht komt.

Net als bij strip poker is het ook bij strip twister erg belangrijk om van te voren afspraken te maken. Bijvoorbeeld over welke kledingstukken de deelnemers willen uitrekken. Bespreek daarnaast ook samen welke regels van toepassing zijn om misverstanden tijdens het spelen te voorkomen.

5/5 - (2 stemmen)