Match4me

Ben je doelgericht op zoek naar een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden? Dan is Match4me zeker het proberen waard. De datingsite richt zich specifiek op hoger opgeleiden van hetzelfde niveau.

Elk nieuw profiel dat lid is geworden van de datingsite zal met de hand worden gecontroleerd. Dit zodat er vrijwel geen nep-profielen te vinden zijn op Match4me en jij zeker weet dat je aan het chatten bent met een echt persoon.

De populariteit van de datingsite is terug te zien in het aantal actieve hoger opgeleiden leden. Daarnaast is de populariteit ook terug te zien in het aantal landen waar de site actief is. Match4me is namelijk niet alleen erg vaak bezocht in Nederland, maar ook in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland.

Inschrijven

Ben je benieuwd wat de datingsite voor jou kant betekenen? Meld je dan gratis aan en ervaar zelf de vele voordelen van deze datingsite voor hoger opgeleiden. Nadat je jouw geslacht hebt ingevuld, een keuze gemaakt hebt waar je naar op zoek bent en een nickname hebt bedacht kun je jouw e-mail adres invullen. Na het voltooien van deze stappen ontvang je een e-mail waarmee je jouw gratis account kunt activeren. Zodra je account is geactiveerd kan je verder met je profiel compleet te maken.

Voordelen

  • Datingcoach

  • Veel mogelijkheden

  • App beschikbaar

Nadelen

  • Wat langere inschrijving

GRATIS INSCHRIJVEN BIJ MATCH4ME
Geef een review