Dating tips voor mannen

Mannen, aan deze vier dating tips hebben jullie wel wat! Zoals je weet kun je daten eigenlijk zien als een sollicitatiegesprek voeren. Je weet van te voren niet of je de baan krijgt, maar als je het goed doet, krijg je de interviewster naakt te zien!

Over het algemeen lijkt angst de belangrijkste oorzaak te zijn die veel mannen ervan weerhouden een opwindend datingleven te hebben. Er zijn veel verschillende angstfactoren, maar de angst om afgewezen te worden is toch wel de meest voorkomende angst. Dit is dan ook de reden dat veel mannen gewoon accepteren dat ze verschrikkelijk zijn in het daten en het daar bij laten zitten. Niet doen!, wij geven hieronder de vier gouden dating tips voor mannen zoals jou. Deze dating tips gaan jou gaan helpen om goed in de smaak te vallen bij de vrouwen. Het is aan jou om de eerste stap te zetten.

Mannen dating tip 1. Online daten

Ooit rustte er een taboe op online dating en zei men dat online daten voor “losers” is. En dat is gewoon niet waar! Vandaag de dag is online daten erg populair en zelfs bijna niet meer weg te denken uit ons leven. Zo kun je bijvoorbeeld met een online dating profiel al heel snel in contact komen met gelijkgestemde. In de snelle wereld van vandaag heeft iedereen een tekort aan tijd en dit is waar online daten een voordeel heeft ten opzichte van alle klassieke methoden. Je hebt niet veel tijd nodig en kunt gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon, tablet of computer deelnemen aan online daten. Kortom; om snel in de dating wereld te komen, moet je een online profiel voor jezelf maken.

Mannen dating tip 2. Je moet jezelf waarderen

Ervaar jij soms het gevoel dat de vrouwen tot wie jij je aangetrokken voelt buiten je bereik liggen? Heb jij het gevoel dat deze vrouwen te hoog gegrepen zijn voor jou? Als dit het geval is, hecht jij niet genoeg waarde aan jezelf. Dit zal ongetwijfeld dan ook een nadelig effect hebben op je zelfvertrouwen en zelfrespect. En als gevolg daarvan zal je datingleven hier ook de gevolgen van ondervinden.

Mannen met zelfvertrouwen

Wat je moet onthouden is dat zelfvertrouwen en zelfrespect een zeer krachtige aantrekkingskracht is. Een aantrekkingskracht die een vrouw zeker bij de man zoekt. Vrouwen worden graag beschermd en zijn vaak onbewust op zoek naar een man die hen kan beschermen. Het zelfvertrouwen wat de man uitstraalt is wat vrouwen graag zien in een man. Start daarom vandaag nog met het opbouwen van zelfvertrouwen en leer jezelf waarderen, je zult dan zien dat je in een positieve sfeer terecht zal komen.

Hoe krijg ik zelfvertrouwen?

Hoe je zelfvertrouwen krijgt? Ga bijvoorbeeld eens een rondje lopen en probeer dan eens te lachen naar iemand die je tegenkomt. Het klinkt misschien lullig, maar het is al een vorm van contact wat jouw zelfvertrouwen automatisch doet groeien. Wanneer je met veel verschillende mensen contact hebt zal je namelijk makkelijker in de omgang worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Je zult dan ook een stuk zelfverzekerder overkomen op de uiteindelijke date.

Mannen dating tip 3. Je leven op orde

Waarschijnlijk is dit de meest impopulaire dating tip voor mannen, maar het werkt echt. Dating beïnvloedt je hele levensstijl en daarom is het belangrijk om je hier op te concentreren. Uiteindelijk zal je de man worden die de vrouwen zal aantrekken.

Er zijn maar weinig mannen die daadwerkelijk bereid zijn om te doen wat nodig is om vrouwen aan te trekken. Maar vrijwel elke man wilt echter wel weten hoe hij een vrouw kan aantrekken voor een date of meer.

Vrouwen zoeken altijd een man die gelukkig en voldaan is, en die dit ook uitstraalt. Daarnaast zoeken zij stabiliteit in een man die een redelijke hoeveelheid financiële zekerheid heeft. Zorg daarom voordat je gaat daten dat je altijd je leven op de rails hebt, zowel zakelijk als privé.

Mannen moeten er verzorgd uit zien

Besteed aandacht aan je uiterlijk! Zorg ervoor dat je lekker in je vel zit door bijvoorbeeld je net- nieuw gekochte kleding aan te trekken of eens langs de kapper te gaan. Onverzorgd aankomen op je date kan namelijk gewoon echt niet. Niemand zit te wachten op iemand die al 3 dagen zijn tanden niet heeft gepoetst en waar vreemde geurtjes omheen hangen.. Kam daarom je haren en doe een lekker geurtje op tijdens je date, je zult jezelf hierdoor ook een stuk zekerder voelen.

Mannen dating tip 4. Vergroot je opties

Er zijn veel dating tips en datingsites die je zullen helpen, maar je kunt al zo’n grote verbetering maken door niet in je eigen kringen te denken en je sociale kring uit te breiden.

Sta open voor het ontmoeten van allerlei nieuwe mensen. Ontmoet zo veel mogelijk verschillende mensen, des te groter zal de kans zijn dat je een speciaal iemand ontmoet. Een van de grootste fouten die we maken, is ons te beperken tot het soort mensen dat we willen ontmoeten.

Dat de persoon die voor je staat niet direct het type is waar je normaal op valt of voor ogen hebt als je toekomstige partner, betekent niet dat die persoon niet de ware voor jou kan zijn. Wees eerlijk. Wees vriendelijk. Maar vooral, sta open voor alle nieuwe contacten.

5/5 - (13 stemmen)