Second Love

Second Love is niet zomaar een datingsite. De datingsite richt zich specifiek op degenen die worstelen in hun relaties. Sensatiezoekers en avonturiers. Zij die hun huidige relatie hiervoor echter niet willen opgeven maar wel willen vreemdgaan. Second love is een online dienst die je helpt gelijkgestemden te vinden. Onschuldig flirten of echt daten is mogelijk. Privacy en kwaliteit staan ​​hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar Second Love!

Veiligheid

Op de datingsite kunnen persoonlijke profielen worden aangemaakt. Je profiel zal worden aangemaakt door enkele vragen te beantwoorden en eventueel een foto toe te voegen. Alle persoonsgegevens mogen op geen enkele manier door anderen worden misbruikt. Op dating website is het Privacybeleid van het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB) van toepassing. Echter behoudt de website zich het recht om provocerende of discriminerende profielen te verwijderen van de site.

lidmaatschap

De dating website biedt 2 soorten lidmaatschappen aan. Een gratis lidmaatschap waar de profielen van andere leden zichtbaar zijn maar waar niet op kan worden gereageerd via e-mail of chat. Dit om de privacy van betalende leden te beschermen. Daarnaast is een betaald lidmaatschap mogelijk. Bij betaald lidmaatschap zijn aanvullende diensten beschikbaar. Zoals zoeken en bekijken van andere profielen, directe chat of reageren.

Lidmaatschap kosten

• 3 maanden premium lidmaatschap voor € 16,65 pm
• 6 maanden premium lidmaatschap voor € 9,99 pm
• 12 maanden premium lidmaatschap voor € 25,83 pm

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze spannende datingsite jou te bieden heeft? Meld je dan gratis aan en ontdek zelf wat Second Love allemaal voor jou in petto heeft.

Voordelen

  • Geen nep profielen

  • Ook gratis lidmaatschap

  • Een geoptimaliseerde datingsite

Nadelen

  • Gratis lidmaatschap is deels beperkt

GRATIS INSCHRIJVEN BIJ SECOND LOVE
4.7/5 - (19 stemmen)