Relatie test

Op zoek naar een relatie test die wel werkt?

Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Of ben je het zat om op zoek te gaan naar de juiste man of vrouw? Bekijk dan eens de website van Mens en relatie.

Mens en Relatie is ondertussen het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Van de leden die zich inschrijven voor relatiebemiddeling vindt ruim 75% binnen 1 jaar de juiste partner. Deze site is zich namelijk ervan bewust dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden en richt zich daarom op duurzame relaties. Dit met een eeuwenoud recept: persoonlijk contact.

Na aanmelding voor een relatie test start je met een gesprek met een persoonlijke consulente uit jouw regio. Met behulp van deze kennis gaat jouw persoonlijke consulent op zoek naar jouw perfecte match. Na selectie ga je op je eerste date met een geschikte kandidaat.

Voordelen

  • Tweemaal uitgeroepen beste bureau van Nederland.

  • Persoonlijke benadering.

  • 75% slagingskans.

  • Gratis kennismakingsgesprek.

  • Al 35 jaar succesvol.

  • Grootste bureau van Nederland.

  • Erkend BVS.

Nadelen

  • Geen app.

IK WIL MENS EN RELATIE PROBEREN

Hoe werkt de relatie test?

Persoonlijk contact en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Mens en Relatie. Als eerst wordt een afspraak met de consulent uit jouw regio ingepland. Er wordt gesproken over jou als persoon zelf, de persoon waar je naar op zoek bent en overige relatie wensen. Op basis van deze informatie wordt een profielschets gemaakt. De relatieconsulent geeft hierbij aan hoeveel partnervoorstellen je kan verwachten. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een persoonlijke match. Er wordt hierbij bemiddelt op drie niveaus: in je woonplaats, regionaal en landelijk. Na dit proces wordt een afspraak gemaakt met de geschikte kandidaat. De kandidaten die matchen aan jouw worden voorgesteld. Je hebt hierbij de mogelijkheid om elkaar te bellen en om eventueel af te spreken. Indien er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zit, dan wordt er een opnieuw gezocht naar een passende match.

Het is dan ook niet vreemd dat ze bij deze persoonlijke relatie test nogal een hoog slagingspercentage hebben. Van alle ingeschreven leden slaagt 3 van de 4 mensen erin om binnen een jaar een vaste partner te vinden. Uit toetsing van de Reclame Code Commissie blijkt dat 75% van deze relaties langere tijd standhoudt en als duurzaam mag worden gezien.

Betrouwbaarheid relatie test

Iedereen die werkzaam is bij Mens en Relatie is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht. Wederzijds vertrouwen staat dan ook zeer hoog in het vaandel bij de relatie test. Bovendien is de dating site met een groot aantal keurmerken geaccrediteerd. Mens en Relatie is erkend door de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR), is aangesloten bij Geschillencommissie van de AVR en heeft het Singles keurmerk van de AVR.

Inschrijven voor de relatie test

Door online in te schrijven op de datingsite kun jij je aanmelden voor de relatie test. Ben je ingeschreven, dan krijg je automatisch een gratis lidmaatschap voor de activiteitenclub Single & Actief. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan reizen, stedentrips, feestavonden, sportieve arrangementen, cursussen en workshops. Dit zijn extra en gratis mogelijkheden om iemand te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

5/5 - (3 stemmen)