Pepper

Pepper is anders dan andere datingsites. Dat klopt! Want bij deze datingsite kom je over zoals je echt bent. Pepper gelooft dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Niet alleen mooi, maar ook een feestje om het te maken.

Aan de hand van je persoonlijke prikboard verzamel je al je interesses, hobby’s en andere informatie. Naast dat het heel handig en persoonlijk is, is het ook nog eens leuk om te maken. Zo kun je op zoek naar die ene single die dezelfde interesses heeft als jij.

Op basis van je interesses en je persoonlijke gegevens zoekt de datingsite daarnaast de perfecte match voor jou. Ook is de datingsite uitgeroepen tot de beste datingsite van 2017. Dit is de tweede keer dat zij de Award in de categorie Beste Datingsite in ontvangst mochten nemen. In 2015 hebben zij de prijs namelijk ook gewonnen.

Zelf ervaren wat de datingsite allemaal voor jou kan betekenen? Meld je dan gratis aan en ontdek zelf wat de datingsite allemaal voor jou in huis heeft. Je kunt je geheel gratis en vrijblijvend aanmelden. Een account aanmaken is dan ook binnen enkele minuten gebeurd en daarnaast erg simpel en eenvoudig.

Voordelen

  • Leuke fotocollage

  • Duidelijke weergave van matches

  • Veel functies met een gratis account

  • Gemakkelijk in de omgang

Voordelen

  • Zoekfunctie is beperkt tot afstand en leeftijd

GRATIS INSCHRIJVEN BIJ PEPPER
4.7/5 - (16 stemmen)